InCoDa 2022 | Leuk dat u er was!

Thursday 15 September 2022

Dit jaar stonden we voor de tweede keer op InCoDa. InCoDa is de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering. We hebben enthousiaste reacties ontvangen over onze stand en de shop in shop modules en willen u bedanken dat u er was.

Laatste noviteiten op de catwalk
Onder het genot van verse koffie konden bezoekers inspiratie opdoen op onze ‘catwalk’. Op de 18 meter lange baan werden de nieuwste innovaties getoond. Zo introduceren we dit najaar de Twin Pull bediening bij dupligordijnen en wordt aan de collectie aluminium jaloezieën de Megaview® 50 mm, plakprofiel glas ingespannen en tilt only optie bij elektrische bediening toegevoegd. De tilt only optie wordt ook toegevoegd bij houten jaloezieën.

collage beurs 2.jpg (79 KB)

Stemmen op favoriete design
Op de stand konden bezoekers meedenken over aanvullingen voor de plissé- en dupligordijnen collectie. In de trend-hoek kon iedereen stemmen op zijn drie favoriete stoffen. Deze input wordt meegenomen bij het samenstellen van een nieuwe update.
beurs collage.jpg (58 KB)

Shop in shop modules
De verschillende shop in shop modules werden ook weer goed ontvangen. Op de vorige InCoDa werden de shops geïntroduceerd, én met succes want de shops staan inmiddels bij bijna 100 dealers in Nederland en België. Op de beurs werden de laatste versies van de shops getoond, want ook hier zijn weer nieuwe functionaliteiten aan toegevoegd. Dat is dan ook het grote voordeel van de shops, deze zijn altijd in ontwikkeling en worden regelmatig geüpdatet.
InCoDa_3.jpg (486 KB)

Terugblik Meindert Bos, Creative Director van B&C
Meindert Bos is het creatieve brein achter de stand van B&C. Hij kijkt positief terug op de beurs. “InCoDa is de enige beurs in de Benelux voor woningspeciaalzaken. Deze InCoDa editie vond ik ook weer succesvoller dan vorig jaar. Nieuwe deelnemers zoals Vadain en Akzo voegden echt wat toe”. We werken in het leukste vakgebied dat er is, dus alle inspanning die door exposanten wordt gedaan voor de retailers is positief. Ik kijk alweer uit naar volgend jaar!”. 

 

Current image