Nieuwe collectie rolgordijnen

Tuesday 29 September 2020

Onze nieuwe collectie rolgordijnen kun je overal in huis toepassen. De collectie rolgordijnen is compleet vernieuwd en bevat de mooiste stoffen, fijnste structuren en laatste trendkleuren.

Afwerking en techniek
Voor een extra mooie afwerking zijn onze koven ideaal. De collectie bevat een gesloten ronde koof en een nieuwe stijlvolle design koof in het rond en vierkant. Bij de onderafwerking kan de consument nu kiezen uit een gezoomde onderlat, aluminium design onderlat, aluminium ronde onderlat, aluminium robuuste onderlat, houten onderlat of een schulp met biedbanden. De rolgordijnen kunnen worden bediend met ketting, veer of Easy up bediening.

Nieuw
In de nieuwe collectie worden rolgordijnen standaard afgewerkt met een aluminium onderlat, steunen met eindkapjes en kettingbediening. De aluminium onderlat geeft alle rolgordijnen een luxe uitstraling. Naast de reguliere spandraden zijn er nu ook spandraden met een luxere uitstraling. Dit zijn onze Spandraden Plus.

100% garantie               
Om de kwaliteit van onze producten te benadrukken, voeren wij voor onze nieuwe collectie rolgordijnen een 100% tevredenheidsgarantie in. Deze 100% tevredenheidsgarantie is een aanvulling op onze huidige garantievoorwaarden. Bekijk de 100% tevredenheidsgarantie hier.

Productinformatie
Alle ins en outs van de collectie vindt u terug in de technische informatie, het inspiratiemagazine en handige productbrochure voor de consument. 

Nieuwe fotografie
De nieuwe foto’s van de collectie kunt u hier downloaden.

Current image