Zelf raamdecoratie samenstellen op bece.com met de nieuwe bece® configurator

vrijdag 05 maart 2021

Als 2020 ons iets heeft geleerd, is het wel dat online oriëntatie ontzettend belangrijk is. Daarom zijn we blij u te kunnen vertellen dat we een gloednieuwe functionaliteit aan onze website hebben toegevoegd. Het gaat om een bece® configurator waarmee bezoekers een hun nieuwe raamdecoratie kunnen samenstellen, voordat ze met u in contact komen.

Samenstellen in 5 simpele stappen
In 5 eenvoudige stappen, kan de bezoeker zijn raamdecoratie samenstellen. Maar de
configurator is niet alleen een aanwinst voor de consument, maar zeker ook voor u als detaillist. Consumenten zijn beter voorbereid, wat zorgt voor betere leads. De consument kan niet online bestellen, dit gebeurt altijd bij u in de winkel. 
Configurator afbeelding 2.jpg (837 KB)

Potentiële klanten genereren
Als het product is samengesteld, heeft de bezoeker twee opties: hij kan zijn product opslaan of een aanvraag doorsturen naar een verkooppunt. Het geselecteerde verkooppunt ontvangt een e-mail met daarin de contactgegevens van de klant en een overzicht van het samengestelde product. Als u een aanvraag ontvangt, willen we u vragen om binnen twee werkdagen contact op te nemen met de klant, zodat u een afspraak kunt maken.

Bekijk de configurator hier: https://www.bece.nl/nl/leading/configurator/

Wij vertrouwen erop dat deze nieuwe functionaliteit onze samenwerking verder versterkt. Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat graag. Stuur hiervoor een e-mail naar communicatie@bece.nl.infographic_configurator_bece.jpg (109 KB)

Huidige afbeelding