Trainingen

In verband met het coronavirus (COVID-19) kunnen onze fysieke trainingen helaas tijdelijk niet doorgaan. Wel kunt u zich hier inschrijven voor online trainingen. Hiermee hopen wij u - op afstand - op een leuke en persoonlijke manier meer te leren over onze producten.

Divers aanbod trainingen
Hieronder vindt u ons huidige aanbod van producttrainingen. Klik op de training voor meer informatie. Ook ziet u hier voor welke doelgroep wij de training adviseren. Goed om te weten: al onze trainingen duren maximaal 2 uur.
Om u voldoende aandacht te kunnen geven tijdens een training bedraagt de groepsgrootte maximaal 10 personen. Training vol? Stuur dan een mailtje naar info@bece.nl. Wij plaatsen u dan op de reservelijst en informeren u als er een nieuwe training beschikbaar is.

Let op: minimaal 4 deelnemers zijn vereist. 

Online training via Teams
De trainingen worden gegeven via Microsoft Teams. Wanneer u zich inschrijft voor een training, ontvangt u voorafgaand aan de training een mail met daarin alle informatie over hoe u de training kunt volgen. En geen zorgen: dit is een makkelijk en gebruiksvriendelijk programma.

Bereid u voor met onze e-learnings
Wilt u goed voorbereid onze online trainingen volgen, doe dan onze gratis e-learnings. Iedere productgroep heeft een eigen e-learning waarmee u in een relatief kort tijdsbestek alle relevante informatie van een productgroep opdoet. Ook vindt u hier handige instructievideo’s waarin wij kleine reparaties zien en demonstreren we hoe bepaalde producten correct worden bediend.

De volgende trainingen zijn beschikbaar voor het aanmelden:

Naam Locatie Deelnemers Datum Inschrijven tot  
Er zijn op dit moment geen trainingen beschikbaar.