Eigen bece® site

Een gepersonaliseerde bece® website is een website met alle informatie over de raamdecoratie van bece® en de gegevens van uw winkel. Zo kan een consument alle informatie over bece® op één website vinden. Wij zorgen voor alle teksten en beelden zodat u volledig wordt ontzorgd! Wel kunt u de informatie over uw winkel zelf plaatsen en bijhouden.

U kunt hier een voorbeeld bekijken van de gepersonaliseerde bece® website.

 

De voordelen

De gepersonaliseerde bece® website biedt enorm veel voordelen:

- Perfecte branding: als dealer krijgt u online het merk gepresenteerd zoals op bece.nl.
- Optimale dealersupport: als dealer krijgt u met de gepersonaliseerde bece® website de collectie en inspiratie op een presenteerblaadje.
- De gepersonaliseerde bece® website draait op een aparte domeinnaam waardoor deze naast de eigen site kan draaien.
- Gelijktijdige introducties: u en de consument krijgen op het juiste moment noviteiten en acties onder ogen.
- 24/7 actueel en 100% ontzorgt: alle teksten en beelden worden door ons geplaatst en bijgehouden.
- Huidige statistieken: u ziet zelf of de consument de gepersonaliseerde bece® website bezoekt en wat hij of zij op de site doet; u kunt vervolgens zelf acties ondernemen om het bezoek te verhogen.
- De gepersonaliseerde bece® website wordt gepersonaliseerd met uw logo, naam, adresgegevens en openingstijden.
- U kunt een gepersonaliseerde pagina voorzien van tekst over uw winkel. 

 

Waarom een gepersonaliseerde bece® website?

Door de introductie van smartphones en tablets is het oriëntatie- en aankoopgedrag van de consument compleet veranderd. Een dealer die online niet vindbaar is, bestaat in de ogen van de oriënterende consument eigenlijk niet.
Op onze website bece.nl staat veel informatie, maar niet alle consumenten krijgen die informatie te zien. Ze zoeken namelijk direct naar een dealer in de buurt. Als we steekproefsgewijs kijken hoe informatie wordt weergegeven op de website van onze bece® klanten, dan kan dat in veel gevallen beter. De informatie die over bece® wordt getoond is anders en vaak meer summier dan de informatie op bece.nl.
Belangrijk is dat de consument in elke fase van het oriëntatie- en aankoopproces dezelfde beleving ervaart en dezelfde informatie krijgt. Of het nu via bece.nl, de informatie op uw website of op de winkelvloer is. Als antwoord hierop hebben wij een gepersonaliseerde bece® website ontwikkeld.

Optimaal vindbaar in de regio
Elke gepersonaliseerde bece® website is geoptimaliseerd voor de regio waarin u actief bent. De kans op een toppositie binnen Google is daarom zeer groot als de consument zoekt op product in combinatie met plaatsnaam. Daarnaast kunt u zelf eenvoudig extra online marketingbudget inzetten in uw eigen regio zodat alleen daar online banners en advertenties verschijnen met het logo van uw winkel.

Kosten

De gepersonaliseerde bece® website is gratis indien u gebruik maakt van het abonnement. De vaste prijs voor het all inclusive abonnement bedraagt €499,- per jaar.

U kunt hier een voorbeeld bekijken van de gepersonaliseerde bece® website.  

Let op: De gepersonaliseerde bece® website kan alleen gebruikt worden door detaillisten die het merk bece® in de winkel hebben staan en gebruik maken van het abonnement.