E-learnings

Wilt u uw kennis van een productgroep bijspijkeren of heeft u een vakantiekracht in de winkel die wel wat extra informatie kan gebruiken? Bent u niet in staat om één van onze trainingen te bezoeken of wilt u juist de opgedane kennis van een training onderhouden? Volg dan onze e-learnings.

Een e-learning is een korte online cursus die u thuis vanaf u tablet, smartphone of laptop kunt volgen.

Onze eigen trainer Maarten Berendsen heeft voor iedere productgroep een e-learning ontwikkeld. De gemiddelde duur van een e-learning bedraagt ongeveer 30 minuten. Het fijne: u kunt de e-learnings starten en pauzeren wanneer u wilt. Zo kunt u meer kennis vergaren op het moment dat u schikt.

Uitleg e-learnings
Iedere productgroep heeft een eigen e-learning. Het doel is om u in een relatief kort tijdsbestek alle relevantie informatie van een productgroep bij te brengen. De e-learning behandelt de opbouw en belangrijkste informatie van een collectie. De cursussen bevatten informatie, illustraties en een aantal vragen om uw kennis te testen.

Start e-learning
U begint een e-learning door op de gewenste productgroep te klikken. Zodra u hierop klikt opent er een scherm om in te loggen. Let op: wij raden u aan om in te loggen zodat de e-learning op ieder gewenst moment gepauzeerd en hervat kan worden.

Wanneer u bent ingelogd ziet u een overzicht van alle modules die binnen de collectie vallen. U kunt zo zelf de modules kiezen die u wilt volgen. Door met uw muis op een ‘i’ te gaan staan opent zich een blok met meer informatie.

Zodra de cursus is afgerond kunnen de resultaten worden ingediend. Hierna kan een cijfer worden gegeven aan de cursus, en een opmerking worden geplaatst. Wij zijn erg benieuwd wat u van de elearnings vind dus laat vooral een op- of aanmerking achter.

Succes met de e-learnings!

HOME_2018 Collectie_Plissegordijnen.jpg (98 KB)  HOME_2018 Collectie_AluJaloezie.jpg (76 KB)  HOME_2018 Collectie_DuoRolgordijn.jpg (87 KB)  

 Plissé- en dupligordijnen               Aluminium jaloezieën                  Duo rolgordijnen

HOME_2018 Collectie_Rolgordijnen.jpg (88 KB)  hout elearning.jpg (145 KB)HOME_2018 Collectie_Verticale Jaloezie.jpg (161 KB)

Rolgordijnen                           Houten jaloezieën                      Verticale jaloezieën                           

Knipsel.JPG elektrisch.JPG (32 KB)     afbeelding pure.JPG (33 KB)         Posts Insta FB MotionBlinds 1080x1080_6.jpg (89 KB)         

Elektrische raamdecoratie       PURE collection                             MotionBlinds