Shop in shops

Met de bece® shop in shop wordt raamdecoratie verkopen nóg leuker. bece® heeft drie shop in shop modules ontwikkeld: BOLD (incl. Smart Home), PREMIUM (incl. Smart Home) en PREMIUM. Deze modules zijn opvallend, creatief en sluiten perfect aan bij de merkbeleving van bece®.

Shop in shop BOLD (incl. Smart Home)
De shop in shop BOLD is een stijlvolle en complete module die werkelijk van álles is voorzien. De shop bevat 18 verwisselbare demodellen en 8 grote producten, waarvan er 4 elektrisch zijn.

De 4 elektrische producten bevinden zich in de Smart Home module. Met deze module kunt u de consument het gemak en comfort van een slim huis laten zien. De module bevat slimme raamdecoratie, slimme muziek, slimme verlichting en slimme bediening. De shop is voorzien van de TaHoma® Smart Home-hub, zonsensor, temperatuursensor, Philips Hue Bridge, Sonos One, tablet en voice control.

Deze shop heeft een werktafel met handige boekenstandaard en er is plek voor alle collectieboeken. De werkbank bevat 6 lades waarin de belangrijkste elektrische onderdelen, kleurstalen en accesoires van alle bece® collecties te vinden zijn.

En de shop is interactief. Op de twee beeldschermen worden moods getoond, kunt u samen met de consument inspiratie op doen en direct een offerte maken en order plaatsen. Lees hier meer over de shop.

SIS.png (271 KB)

 

Shop in shop PREMIUM (incl. Smart Home)
De shop in shop PREMIUM is een complete en compacte shop, die bestaat uit twee modules. De shop bevat 13 verwisselbare demodellen en 4 grote producten, die tevens elektrisch zijn. De demomodellen bevatten de belangrijkste producten, modellen en kleuren. 

De 4 elektrische producten bevinden zich in de Smart Home module. Met deze module kunt u de consument het gemak en comfort van een slim huis laten zien. De module bevat slimme raamdecoratie, slimme muziek, slimme verlichting en slimme bediening. De shop is voorzien van de TaHoma® Smart Home-hub, zonsensor, temperatuursensor, Philips Hue Bridge, Sonos One, tablet en voice control. Lees hieronder meer over de shop.

De twee modules zijn zo ontwerpen dat ze weinig ruimte in beslag nemen, maar toch de complete collectie laten zien. Een aanrader voor uw winkel!

premium en smart home shop.JPG (24 KB)


Shop in shop PREMIUM
De shop in shop PREMIUM is een stijlvolle en compacte module waarin 13 producten worden uitgelicht. De demomodellen bevatten de belangrijkste producten, modellen en kleuren. De shop in shop bevat één elektrisch product die kan worden bediend met een afstandsbediening.

Door het compacte en functionele design (u heeft slechts 3m² nodig!) kan deze shop zowel tegen de wand, maar ook vrij in de ruimte worden geplaatst. Deze shop heeft bovendien een aantrekkelijke prijs, waarmee het een aanwinst is voor iedere winkel. Lees hieronder meer over de shop.

Premium shop.JPG (16 KB)

 

Meer informatie over de shop in shop?
Bekijk hieronder de complete brochure van de shop in shops. Als u meer informatie wilt over de shops of interesse heeft kunt u contact opnemen met uw Accountmanager. Uw accountmanager kan u alles over shops vertellen!