Over B&C

B&C Raamdecoratie is de organisatie achter het merk bece®. Wij produceren op maat gemaakte raamdecoratie voor verschillende landen in Europa. Dit doen we onder ons eigen merk, bece®, maar ook voor diverse private labels. 

Raamdecoratie, ook wel bekend als binnenzonwering of raambekleding, speelt een belangrijke rol in ieder interieur. In eerste instantie als licht- en warmtewering en voor privacy, maar ook als sfeerbepaler. Voorbeelden van onze producten zijn rolgordijnen, plisségordijnen, houten jaloezieën en vouwgordijnen. Bekijk hier al onze collecties.

Sinds de oprichting in 1971 is het uitgangspunt van B&C Raamdecoratie om voor ieder huis en voor iedere ruimte modieuze, gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie te maken. We hebben jarenlange ervaring en kennis in huis en verkopen meer dan 250.000 producten per jaar. We kunnen ons daarom met recht marktleider in raamdecoratie noemen.

Bekijk hier de bedrijfsfilm van B&C International, het bedrijf waar B&C Raamdecoratie onderdeel van is.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)
B&C Raamdecoratie vindt het belangrijk om haar verantwoordelijkheid te nemen ten opzichte van de maatschappij. Jarenlang hebben we verschillende goede doelen in de regio ondersteund. Sinds najaar 2012 is B&C Raamdecoratie partner van de stichting Mago Care.

Mago is een dorpje in de gemeente Sabatia in het westen van Kenia. Mago telt ongeveer 6000 inwoners. De stichting Mago Care heeft als doel om de bewoners van het dorpje Mago in Kenia een betere toekomst te bezorgen. Speerpunten zijn het geven van onderwijs, medische zorg en het verstrekken van maaltijden aan schoolkinderen. Kijk voor meer informatie op de website van Mago Care.