Nieuwe collectie aluminium jaloezieën

donderdag 15 april 2021

De gloednieuwe collectie aluminium jaloezieën is naar u onderweg. Ze zijn super stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen kan de consument ze samen met u helemaal samenstellen naar wens.

Vier lamelbreedtes & verschillende finish
De collectie bevat vier lamelbreedtes met elk een eigen uitstraling: 16, 25, 35, en 50 mm. De kleurstalen in de waaier zijn onderverdeeld op finish: matte, sathin, glossy, metallic & structure.

Duurzaam design
Alle jaloezieën zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium met Cradle to Cradle-certificering.

Soft touch en duo tone lamellen
De soft touch lamellen zijn zichtbaar zacht en voelbaar. De tweekleurige duo tone lamellen zijn super stijlvol en bijzonder.

Stalen hardware
De nieuwe hardware is van staal en heeft als voordeel dat het aanbod in profiel-kleuren groter is en er meer modellen mogelijk zijn.

Modellen
- Megaview®
- Easy fit
- Privacy Blind
- Top Down / Bottom Up
- Literise®

Niet vochtbestendig
Staal is niet vochtbestendig, plaats de jaloezie dan ook niet in vochtige ruimtes.

Easy fit (RAL kleuren)
Het Easy fit model is vernieuwd en is geschikt voor 16 en 25 mm lamellen. Het model is eenvoudig te bevestigen door middel van een magneetstrip. Beschikbaar in vier (RAL)kleuren:

- Wit = RAL 9016
-
Beige = RAL 9001
Antraciet = RAL 7016
Zwart = RAL 9005

Bestel profielkleuren 
Indien u de profielkleuren van Easy fit  wenst te ontvangen kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar orderverwerking@bece.nl. Vermeld hierbij uw klantnummer en het aantal sets dat u wilt ontvangen. Dit is geheel gratis.

De RAL-kleuren staan niet in het technisch drukwerk vermeld. U vindt deze wel in het online drukwerk op de dealersite.

Praktische informatie
Alle ins en outs van onze nieuwe collectie aluminium jaloezieën vindt u terug in de technische informatie, het inspiratiemagazine, prijslijst en handige productbrochure voor de consument. 

Doe de e-learning
De collectie heeft veel nieuwe opties. Ontdek alle ins en outs van de nieuwe collectie in de vernieuwde e-learning. Doe de e-learning hier.

Nieuwe fotografie & video
De nieuwe fotografie kunt u hier bekijken en downloaden voor bijvoorbeeld uw website. Bekijk hier de video die wij hebben gemaakt.  

Social media
Naast het downloaden van de fotografie bieden wij ook de mogelijkheid om verschillende soorten content te downloaden die u zelf kunt plaatsen op uw Instagram/Facebook. Bekijk en download hier

Wij wensen u veel plezier met de nieuwe collectie!

Huidige afbeelding