Slimme raamdecoratie powered by Motionblinds, NIEUW!

Monday 25 September 2023

De gloednieuwe collectie Slimme raamdecoratie powered by Motionblinds wordt deze week naar u uitgestuurd en kunt u direct bestellen.

Raamdecoratie aangedreven door Motionblinds werkt in een handomdraai. Scan simpelweg de setup code met een smartphone en laat u leiden. Bekabeling is niet nodig voor installatie, de geïntegreerde batterijmotoren zijn draadloos en USB-C oplaadbaar.

Bedien op verschillende manieren
Met slimme raamdecoratie powered by Motionblinds kunt u elektrische raamdecoratie bedienen met een app, stem- en afstandsbediening maar ook gewoon met de hand. De raamdecoratie kan worden bediend door zelf op de knop te drukken, maar ook met vooraf ingestelde timers.
email_header_600x400_motionblinds_bece3.jpg (37 KB)
Kom naar een van onze lanceerevents
Om u alles te laten zien en vertellen over deze nieuwste collectie organiseren we op verschillende plekken in Nederland speciale Motionblinds lanceerevents. U kunt kiezen voor een ochtend- of middagprogramma op verschillende locaties in het land. Aanmelden kan hier: https://ap.lc/II59L

Bestel de demoset voor € 499,-
Om deze collectie goed te kunnen verkopen heeft u meerdere demo’s nodig. Wij hebben een aantrekkelijke demoset samengesteld voor € 499,-. De demoset bestaat uit:
demoset.jpg (108 KB)
U kunt de demoset bestellen bij uw Accountmanager.

Alle informatie over Motionblinds op één plek
Op deze pagina vindt u alle informatie over MotionBlinds. Hier vindt u het informatie- en prijzenboekje, maar ook kant-en-klaar promotiemateriaal dat u gratis kunt downloaden en gebruiken. U vindt hier ook de servicepagina van MotionBlinds en handige tips bij de installatie: https://dealer.bece.com/motionblinds

Doe de e-learning
Motionblinds heeft ook een eigen e-learning waarin stap voor stap alle ins en outs van de Motionblinds collectie worden uitgelegd. Elke productgroep heeft een eigen module. Tip: wanneer u inlogt kan de e-learning op ieder gewenst moment gepauzeerd en hervat worden. Ga naar de e-learning: https://elearning.easygenerator.com/2b316fe4-948a-4e64-a91a-3ff87ab02b5c/

Wij wensen u veel plezier met de collectie slimme raamdecoratie powered by Motionblinds. Als u vragen heeft kunt u terecht bij uw Accountmanager of bij onze afdeling Customer Service. 

Current image