De nieuwe shop in shops zijn uitgeleverd

Friday 19 June 2020

Daar zijn ze dan! Na maanden hard werken aan het ontwerp en de realisatie, was het dan eindelijk zover. De afgelopen weken hebben we de nieuwe shop in shops gelanceerd.

En het resultaat mag er zijn: de shops zijn opvallend, creatief en sluiten perfect aan bij de merkbeleving van bece®. 

Twee nieuwe winkelpresentaties
bece® heeft twee shop in shop modules ontwikkeld, de BOLD en de PREMIUM. Met de shop in shop BOLD wordt de juiste raamdecoratie kiezen een fluitje van een cent. U kunt met deze shop het aankoopproces van A tot Z begeleiden. De shop bevat 26 demomodelen, smart home raamdecoratie, lades voor accessoires, kleurstalen en nog heel veel meer. Als kers op de taart is deze shop ook interactief: op de twee beeldschermen wordt de lichtinval van producten gesimuleerd en kan direct een offerte worden gemaakt.

SIS BOLD.jpg (37 KB)

De shop in shop PREMIUM is het zusje van de BOLD en is een stijlvolle en compacte shop waarin 13 producten worden uitgelicht. Door het functionele design heeft u slechts 3 m² in de winkel nodig. De demomodellen bevatten de belangrijkste producten, modellen en kleuren. De shop is gemaakt van hoogwaardige materialen en bevat aantrekkelijke visuals.

SIS PREMIUM.jpg (16 KB)

Ook interesse in een shop?
Wij hopen dat u de nieuwe shop in shops net zo mooi vindt als wij. Indien u interesse heeft kunt u contact opnemen met uw Accountmanager.

Current image